Ràdio Sallent

La Cantera

La Cantera – 7ena temporada (2018-2019)

La Cantera ens porta aquest nou curs la 7ena temporada de la ma del Pere, la Judit, el Cesc , la Maria, l’Eloi, la Laia, l’Arnau i la Sònia, ells son alumnes de l’escola Vedruna de Sallent de 5è i 6è de primària i cada dijous de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 ens aproparan als esports, al viatges arreu del món, els edificis més curiosos, el cinema, les ciencies socials i naturals, la música del moment, els videojocs i els animals més curiosos. Cada setmana també desvetllarem un capítol del llibre del sallentí Sebastià Sorribas “La cinquena gràcia de Collpelat”
Ens voleu acompanyar?

La Cantera – 6ena temporada (2017-2018)

Cantera 2017 portadaAquest curs escolar el Pere, el Cesc, el Jan, el Dani i el Joel ens portaran les seves seccions setmanals d’Esports, del motor, de música, d’enigmes i de les apps del moment. A la segona part del programa “descobrirem Sallent” tots plegats, coneixent els edificis, ponts, masos, castells, carrers i persones il·lustres de la nostra vila. Ens acompanyeu cada dijous de 2/4 de 6 a 2/4 de 7?

La Cantera – 5ena temporada (2016-2017)

La Cantera 16-17La Cantera torna aquesta temporada amb el Pere, el Dani, el Joel, el Jan i l’Aran, ells son alumnes de l’escola Vedruna de Sallent de 4rt i 5è de primària i cada dijous de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 ens aproparan als esports, la cuina per al•lèrgics, els videojocs, les recomanacions de llibres i a les endevinalles més divertides, tot acompanyat de bona música i curioses entrevistes, sense oblidar del conte “Del viatge al país dels Lacets” que explicarem al llarg de tota la temporada.

Horari d'emissió

Cada dijous de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 a Ràdio Sallent 107.6 FM i a www.radiosallent.cat