Ràdio Sallent

La Cantera

La cantera 16-17

La Cantera torna aquesta temporada amb el Pere, el Dani, el Joel, el Jan i l’Aran, ells son alumnes de l’escola Vedruna de Sallent de 4rt i 5è de primària i cada dijous de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 ens aproparan als esports, la cuina per al•lèrgics, els videojocs, les recomanacions de llibres i a les endevinalles més divertides, tot acompanyat de bona música i curioses entrevistes, sense oblidar del conte “Del viatge al país dels Lacets” que explicarem al llarg de tota la temporada.

TOT EL QUE PARLEM A LA CANTERA

juliol 6th, 20170424 De 6 a 7 de la tarda podreu saber si sou els afortunats d'alguns dels 34 premis que es sortejaran dins del programa "La Cantera" amb els nens i nenes del taller de Ràdio Escola de la Vedruna. "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir" conclou avui amb el sorteig de les 34 propostes que han fet 34 municipis de Catalunya adherida a aquesta campanya d'incentivar el comerç als nuclis històrics dels pobles i ciutats. Dimecres 12 de juliol es farà entrega a partir de les 8 del vespre a la Sala de Plens dels premis a tots els afortunats, que son estades culturals i visites guiades per els indrets més emblemàtics de cada poble,...

maig 25th, 20170411 Si t'has perdut el programa d'avui, ens pots tornar a escoltar en diferit Hem parlat de la nostra participació demà a les 9 del vespre a La Cantania d'aquest any, amb "La nit dels malsons" a la Sala Gran del teatre Kursaal de Manresa. També us hem explicat que els de 5è hem quedat finalistes del XIII Concurs del Gust per la Lectura del Departament d'Ensenyament de la Generalitat amb el treball en grup del llibre "La casa de les acàcies" de Mercè Canela, el proper 7 de juny a l'Auditori Caixa-Forum sabrem quina escola ha estat la guanyadora... quins nervis!!!...

maig 18th, 20170414 A partir de 2/4 de 6 de la tarda podreu escoltar el Pere amb els esports, el Jan amb les recomanacions de llibres, el Joel amb els videojocs, el Dani que avui farà de presentador i ens portarà receptes de cuina per a al·lèrgics i a l'Aran com a control de so, amb la música i les endevinalles més divertides. Acabarem amb un altre capítol del "País dels Lacets" escrit per el sallentí Sebastià Sorribas.

novembre 25th, 20160343 La Cantera torna aquesta setmana amb  el Pere, el Dani, l'Aran i el Joel,  avui fan la primera entrevista de la temporada, al director de l'Escola Vedruna, al Pere Salvans, que ens explicarà les seves aficions, la responsabilitat a la direcció, i ens desvetllarà esdeveniments a nivell mundial de les escoles Vedruna. Vols descobrir què te a veure Johan Cruyff, Finlàndia, l'autocaravana, Google o  la Núria Picas amb el Pere? Ens acompanyes?

Horari d'emissió

Cada dijous de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 a Ràdio Sallent 107.6 FM i a www.radiosallent.cat

Banner Streaming
Baner telefon