Ràdio Sallent

Punt i Coma

Punt i Coma, programa de lectura, literatura, endevinables de cultura general…

Un grup de nois i noies, encapçalat per la Júlia Duran, ens proposen cada dimecres de 6 a 7 de la tarda aquelles novetats literàries per el públic adolescent, ens apropa a la ràdio-novela i al “apunta i dispara” amb les preguntes de cultura general d’arreu del món que els nois i noies ens han de respondre.

Un programa àgil i dinàmic on cada col·laborador ens aporta una secció.

Amb la directora i presentadora Júlia Duran, al control el Joan Vilardaga, el Patriot Bajraliu i l’Òscar Sola, amb la Judit Capdevila, la Núria Varela, la Carla Pons, la Júlia Hernàndez i la Sibina Arboix.

Tot el que passa al Punt i Coma

gener 12th, 20160686 Si tens entre 8 i 12 anys, participa a la trobada del Caubuc. El llibre que s'ha proposat i ja s'ha llegit és Molsa, de David Cirici. Es comentarà el conte i es farà jocs d'allò més divertits! Digues-ho als teus amics! Dimecres 13 de gener a la Biblioteca a les 6 de la tarda.

octubre 7th, 20151670 Cada dimecres a partir de les 6 de la tarda podreu escoltar el programa juvenil "Punt i Coma" on joves de 3r d'Eso ens apropen a la lectura juvenil, a les novetats literàries , a les curiositats d’autors i de novel·les, amb diverses seccions com la mítica “punt, coma i dispara” amb preguntes d’allò més enginyoses de cultura literària. El programa és presentat i dirigit per la Júlia Duran i  al control de so hi ha el Joan Vilardaga, dos antics membres del programa de Ràdio-Escola “La Cantera”. També hi col·laboren la Carla, la Núria, l’Òscar, el Patriot, la  Judit, la Júlia i la  Sibina.  

Horari d'emissió

Els dimecres de 6 a 7 de la tarda a Ràdio Sallent 107.6 FM i a www.radiosallent.cat