Ràdio Sallent

Sallent en positiu

Foto Judit Peñaranda

Sallent en Positiu el nou programa de la temporada on apropem les vivències i experiències de Sallent, tot allò que ens dona personalitat i raó de ser. Presentat i dirigit per la Judit Peñaranda, cada dilluns i dimecres a les 11:05, amb la col·laboració de la Xarxa.

Tot allò positiu que som i tenim a Sallent

desembre 15th, 2017022 Dijous 30 de novembre els nois i noies del projecte "La Música a Casa" d'Ampans van fer una visita a les escoles Torres Amat i Vedruna per participar en una activitat musical conjunta amb els nens i nenes de primària en el marc del dia internacional de les persones amb discapacitat que se celebra el 3 de desembre. Nosaltres hi vam ser! http://www.ivoox.com/22611494

desembre 7th, 2017034 Diumenge es va celebrar l'Esbartada a Cal Carrera recuperant la programació que es va haver de suspendre per pluja el passat mes de setembre. Durant tota la tarda es va poder gaudir de les actuacions de l'Esbart de Borredà, l'Esbart Vila de Sallent i el Casal Cultural de Dansaires Manresans així com els laboratoris d'AMPANS Sallent i la Resclosa. La jornada va concloure amb un sopar popular amenitzat pels grallers del pla de Bages. Vols saber més sobre l'Esbart Vila de Sallent? Hem entrevistat a alguns dels seus membres, des dels més petits fins als més grans! http://www.ivoox.com/22045028 ...

novembre 30th, 2017038 El cap de setmana passat Sallent va disputar el cros escolar on hi van participar, entre totes les curses, uns 700 participants. Vols saber quins van ser els primers classificats? Escolta el podcast del programa pitjant aquí.

novembre 22nd, 2017051 Sallent ha celebrat la 5a edició del sopar benèfic de Càritas a Cal Carrera, on hi han assistit més d'un centenar de persones que juntament amb la Taula 0 han recollit 4.275€ destinats íntegrament a l'entitat. Escolta el podcast del programa pitjant aquí!

novembre 7th, 20170209 La Biblioteca Sant Antoni Maria Claret és la primera biblioteca pública que la Mancomunitat de Catalunya va construir, a la província de Barcelona i l'any que ve ja celebra el seu centenari. La Biblioteca és un espai obert a tothom amb accés a internet, llibres, diaris, revistes, vídeos... És un lloc de trobada que ofereix un ventall molt ampli d'activitats per a tothom, es creen sinergies amb entitats del poble i es promou la lectura i la cultura. Recupera el podcast del programa pitjant aquí.

octubre 25th, 2017096 El cap de setmana passat, Sallent va celebrar la 5a edició de la festa de la tapa i la cervesa amb una pila d'activitats al voltant de la gastronomia, la música i la cervesa. Recupera el podcast del programa pitjant aquí. En Josep Puig i el Joan Villar ens expliquen més coses d'aquesta festa, dels pinxos, les tapes i la cervesa!

octubre 19th, 2017094 Aquest cap de setmana Sallent ha celebrat el cap de setmana ibèric. El jaciment arqueològic del Cogulló ha acollit diverses activitats com tallers infantils, tast de cervesa ibèrica i visita guiada. Recupera el podcast del programa sobre el Cogulló i la Casa museu Torres Amat pitjant aquí, la Meritxell ens explica moltes més coses!

setembre 21st, 2017088 En el primer programa hem parlat de les Enramades, festa tradicional d'interès nacional documentada des del 1325. Aquí es poden veure les millors imatges de la visita al barri de Gràcia de Barcelona. Escolta el programa pitjant aquí.

setembre 18th, 20170128 Iniciem la temporada amb el nou programa de Ràdio Sallent produit en col·laboració amb la Xarxa de Comunicació Local, on cada dilluns i dimecres a partir de les 11 del matí hi haurà entrevistes amb experiències i vivències de sallentins que ens aportaran la seva part positiva sobre Sallent.  

Horari d'emissió

Cada dilluns i dimecres a partir de les 11 del matí a Ràdio Sallent 107.6 FM i a www.radiosallent.cat

Banner Streaming
Baner telefon