Ràdio Sallent

Sallent en positiu

Foto Judit Peñaranda

Sallent en Positiu el nou programa de la temporada on apropem les vivències i experiències de Sallent, tot allò que ens dona personalitat i raó de ser. Presentat i dirigit per la Judit Peñaranda, cada dilluns i dimecres a les 11:05, amb la col·laboració de la Xarxa.

Tot allò positiu que som i tenim a Sallent

octubre 19th, 2017035 Aquest cap de setmana Sallent ha celebrat el cap de setmana ibèric. El jaciment arqueològic del Cogulló ha acollit diverses activitats com tallers infantils, tast de cervesa ibèrica i visita guiada. Recupera el podcast del programa sobre el Cogulló i la Casa museu Torres Amat pitjant aquí, la Meritxell ens explica moltes més coses!

setembre 21st, 2017055 En el primer programa hem parlat de les Enramades, festa tradicional d'interès nacional documentada des del 1325. Aquí es poden veure les millors imatges de la visita al barri de Gràcia de Barcelona. Escolta el programa pitjant aquí.

setembre 18th, 2017095 Iniciem la temporada amb el nou programa de Ràdio Sallent produit en col·laboració amb la Xarxa de Comunicació Local, on cada dilluns i dimecres a partir de les 11 del matí hi haurà entrevistes amb experiències i vivències de sallentins que ens aportaran la seva part positiva sobre Sallent.  

Horari d'emissió

Cada dilluns i dimecres a partir de les 11 del matí a Ràdio Sallent 107.6 FM i a www.radiosallent.cat

Banner Streaming
Baner telefon