Ràdio Sallent

That’s Sallent

octubre 31st, 20170450 “Posa’t al seu cap” és una iniciativa que pretén recavar fons econòmics, que aniran destinats íntegrament a l'Hospital de Sant Joan de Déu per crear el Pediàtric Càncer Center Barcelona, un nou centre hospitalari per a la investigació i la cura del càncer infantil. El projecte aquí Sallent està format per dues parts: la venda de xapes solidàries, i un esdeveniment que se celebrarà avui dimarts 31 d'octubre a la Plaça Anselm Clavé, a partir de les 5 de la tarda i fins les 8 del vespre i on es fa una crida a totes aquelles persones que vulguin mostrar la seva solidaritat. En aquest acte es podran rapar el cap amb donatiu...

gener 11th, 20160670 “That’s Sallent” el programa per aprendre anglès des de casa, presentat i dirigit per la Montse Parera de l'Acadèmia Go Idiomes torna avui i cada dia de la setmana després de les vacances de Nadal. Avui fem recordatori i repassem el Passat Simple i el Passat Continus Recorda que cada dia, de dilluns a divendres, de 2/4 de 12 i 2/4 de 6 de la tarda et portem l'anglès al sofà de casa teva!!

novembre 16th, 20150523 Avui dilluns "Thats's Sallent" el  programa per aprendre anglès des de casa, presentat i dirigit per la Montse Parera de l'Acadèmia Go Idiomes ja ens porta el programa número 20!! Avui aprenem el present simple i com fer-hi oracions amb aquesta conjugació verbal Cada dia hi haurà una fitxa amb el vocabulari i les expressions apreses penjada al web de Ràdio Sallent.    

Horari d'emissió

De dilluns a divendres a les 11:30h i a les 17:30h a Ràdio Sallent 107.6 FM i a www.radiosallent.cat

Últimes notícies: